Pravilo privatnosti

Izjava o privatnosti

Cijenimo Vašu privatnost i poštujemo Vaše osobne podatke. Pregledavanjem i korištenjem web stranica, slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, Warasdiensis.d.o. dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje osobne podatke, a mi se obavezujemo da ćemo Vaše osobne podatke čuvati. Svi naši djelatnici, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Warasdiensis.d.o. prikuplja osobne podatke koji su potrebni za ispunjenje ugovornih obveza i te podatke dijelimo s trećim osobama kada je to neophodno za realizaciju dogovorenih usluga (zrakoplovni prijevoznici, autobusni prijevoznici, osiguravatelji, banke, smještajni objekti, druge turističke agencije, uredi za dobivanje viza).

Vaše osobne podatke prikupljamo na nekoliko načina – putem web stranica, prilikom izrade upita ili rezervacije, na način da sami unosite tražene podatke – kontaktom sa našim djelatnicima gdje osobno, dobrovoljno, dajete osobne podatke u svrhu obrade za realizaciju dogovorenih usluga – od trećih osoba, subagenata, koji u Vaše ime s nama sklapaju ugovor o korištenju Integralovih usluga

Od Vaših osobnih podataka prikupljamo: ime i prezime, broj telefona, e-mail, adresu, datum rođenja, spol, državljanstvo, broj putovnice, fotografiju, broj osobnog dokumenta, broj kreditne/debitne kartice ili podatke o drugom sredstvu plaćanja, vlastoručni potpis. Prilikom plaćanja usluga online poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku. Transakcije kreditnim/debitnim karticama zaštićene su posebnim SSL protokolom.

Povremeno provodimo ankete i upitnike. Podatke koje dobrovoljno navedete preko anketa i upitnika koriste se isključivo za naše interne potrebe, u svrhu poboljšanja naših usluga.
Navedene osobne podatke ne koristimo u promotivne svrhe osim u slučaju kada vi sami date pristanak, odnosno kontakt. Za promotivne svrhe prijavljujete se dobrovoljno preko newsletter forme koja se nalazi na web stranici warasdiensis.com . Prijavom na newsletter pristajete da vam šaljemo informacije o našim ponudama putovanja, akcijama, last ili first minute ponudama. Na newsletter se možete prijaviti i prilikom registracije na warasdiensis.com odakle ide poveznica na newsletter formu. Korištenjem stranice warasdiensis.com pristajete na naše korištenje kolačića. To su male datoteke koje se koriste za web analize, mjerenje broja posjetitelja, analizu pretraga, postavke jezika. Warasdiensis web stranice sadrže i linkove na druge web stranice. Warasdiensis d.o.o nije odgovoran za poštivanje privatnosti na drugim Internet stranicama. Kako su stranice warasdiensis.com namijenjene za nekomercijalno korištenje nije dozvoljeno kopiranje tekstova i fotografija, distribuiranje, mijenjanje niti objavljivanje informacija u komercijalne svrhe. U slučaju dodatnih pitanja vezanih na zaštitu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na adresu: info@warasdiensis.com

 

 1. Prikupljanje i korištenje informacija:

  Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Warasdiensis d.o.o. se obvezuje prikupljati osobne podatke korisnika svojih usluga samo uz dozvolu i u svrhu s kojom je korisnik usluga prethodno upoznat. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vaše putovanje ili drugu traženu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi. Slanjem upita izričito izjavljujem da sam Warasdiensis d.o.o. dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke te dozvoljavam da ih ista koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Warasdiensis d.o.o.

 

 1. Rezervacija:

  Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge koju nudimo, tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (poput imena, adrese, kontakt telefona i dr.) i podatke o ostalim korisnicima usluge (poput imena i datuma roðenja djece). Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge, dostavu dokumenata i bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge, odnosno dobavljačima usluga, poput hotela i agenata. Podaci o plaćanju (poput broja kartice, i sl.) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.

 

 1. Log datoteke:

  IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice te pratili kretanje korisnika. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

 

 1. Linkovi:

  Ove Internet stranice sadrže linkove na druge Internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako Warasdiensis d.o.o. ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim Internet stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

 

 1. Newsletter:

  Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, biti će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje newslettera.

 

 1. Sigurnost:

  Ove Internet stranice poduzimaju sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ovih Internet stranica zaštićeno je on-line i off-line. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima na Internetu, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili odreðenu uslugu.

 

 1. Posebna ponuda:

  Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama te newsletter. Poštujući privatnost svojih korisnika nudimo mogućnost odbijanja ovog tipa informacija. Molimo vas da provjerite način odabira ovih mogućnosti.

 

 1. Ispravci/Ažuriranje osobnih podataka:

  Ako se korisnikovi osobni podaci (poput poštanskog broja) promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se obično može izvršiti slanjem e-maila na adresu info@warasdiensis.com

 

 1. Obavijesti o promjenama:

  U slučaju da odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti obavijest ćemo objaviti na naslovnici naših Internet stranica kako bi korisnici uvijek bili upoznati s podacima koje prikupljamo, načina na koji ih koristimo i pod kojim ih uvjetima. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka.