O nama

Tko smo i što radimo?

WARASDIENSIS (d.o.o. za turizam, organizaciju, edukaciju i turistička agencija) osnovan je u maju 2020. godine sa sjedištem u Varaždinu, Hrvatska.

Kao bračni par odlučili smo objediniti znanja i iskustva stečena u zadnjih dvadesetak godina kako bismo osmislili koncept inovativnih usluga i kreativnih sadržaja u turizmu.

Svojim se autorskim projektima i turističkim uslugama posebno posvećujemo mjestu gdje živimo i radimo – Hrvatskoj, ali organiziramo i sadržaje za čitavu Europu i šire.

Naši tematski izleti i programi su kreativna, inovativna i autentična kombinacija turističkog obilaska, lokalne gastronomije/enologije i autentičnih doživljaja.
Želite li organizirati putovanje prilagođeno vašim interesima, potrebama i željama? Pomoći ćemo vam osmisliti vaše putovanje „po mjeri“.
Trebate li pomoć u organiziranju smještaja i prijevoza, odabira restorana ili autentičnih mjesta za posjetiti?
Našim preporukama temeljenim na bogatom iskustvu i odličnom poznavanju destinacije sigurno možemo obogatiti vaš posjet Hrvatskoj. Obratite nam se s povjerenjem!

Naša načela i vrijednosti

Warasdiensis počiva na tri osnovna načela:

Kreativnost – Prihvaćamo, očekujemo i stvaramo promjene. Neopterećeni pravilima, otvaramo prostor kreativnoj nepredvidljivosti. Ne postoje problemi, postoje samo izazovi.
Autentičnost – Ostajemo vjerni svojim vrijednostima i načelima. Umjesto da oponašamo masovnu proizvodnju nemaštovitog sadržaja, stvaramo autentična edukativna iskustva „pisana rukom“.
Inovativnost – U stalnoj smo potrazi za novim idejama, inovativnim rješenjima i tehnološkim mogućnostima. Osmišljavamo i razvijamo nove prakse, usluge i proizvode.

Ljudi su u centru svih naših aktivnosti. Posebnu pažnju poklanjamo kvalitetnom personaliziranom odnosu sa svim našim klijentima i suradnicima.
Sa svima nastojimo razvijati povjerljiv odnos koji se temelji na načelima etičnosti i transparentnosti. Visoko cijenimo poštenje i suradnju. Prije svega, prema drugima se ponašamo na isti način na koji bismo htjeli da se drugi ponašaju prema nama.

Marinko 150x150 1.webp

MARINKO

(vlasnik, autor i voditelj putovanja)

Kao voditelj putovanja, organizator događaja i voditelj projekata, Marinko je osmislio i vodio desetke tura u Hrvatskoj, Izraelu, Turskoj, Grčkoj, Egiptu, Italiji, Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Poljskoj, Mađarskoj.

Počevši od 01.05.2020. osmislio je i vodio desetke virtualnih tura.
Njegov glavni zadatak je strateško planiranje, postavljanje poslovnih ciljeva te stvaranje autentičnih tura i sadržaja. Marinko izuzetno cijeni snagu oživljene povijesti. Redovito istražuje i čita, a novonaučene stvari koristi za stvaranje raznovrsnih kreativnih tura i programa.

Tamara2 150x150 1.webp

Tamara

(suvlasnik, voditelj poslovanja i turistički vodič)

Kao profesionalni turistički vodič i voditelj poslovanja, Tamara sudjeluje u oblikovanju i vođenju tura i programa.
Svojim organizacijskim sposobnostima i komunikacijskim vještinama stvara vezu između posjetitelja i destinacije.
Umjesto da samo prenosi znanje i mnoštvo informacija, u svom načinu vođenja Tamara prenosi duh mjesta. Povezivanjem motiva u smislenu cjelinu trudi se biti prevoditelj jezika baštine i razvijati autentično iskustvo doživljajnog turizma.

Kao licencirani sommelier 2.razine, Tamara će vam pomoći upoznati prekrasne vinske regije i lokalne vinarije Hrvatske.